Jdi na obsah Jdi na menu
 



Tato stránka je věnovaná pejskům, kteří už jsou v psím nebi
a kterým patří naše vzpomínka...
 

Dne 13.8.20018 nejen za naším Lukýnkem odešel do psího nebe i Andíček - Qlt ze Zlatého Antoníčku. Andíku, ty Krťousku skákací, statečně jsi bojoval se svou nemocí. Byl jsi pro Lucku a Pavla tím nejlepším bulíčkem, jakého si jen mohli přát.

d091.jpg

 

Věděli jsme, že to jednou přijde. Nechtěli jsme, aby se to stalo, byl jsi pro nás tím nejlepším pejskem na světě. Milovaný Lukýnku, děkujeme za každý den, který jsi s námi strávil.

          luky-dedecek-11-a-ctvrt.jpg

Dne 12.6.2017  ve věku 11 let po velkých zdravotních komplikacích (selhávání srdce a ledvin) zemřel Luke ze Světovarské zahrady. Pan Pes, který navždy změnil naše životy. Pro nás jsi vždycky byl a vždycky budeš jedinečný.


Dne 1.8.2010 odešla do psího nebe nejkrásnější zrzečka Ginger, Gina, Fifinka...  Všichni jsme jedineční, ale o Gi to platilo dvojnásob. Byla osobnost, na kterou nezapomeneme...

 

nejkrasnejsi-gi.jpg


Dne 6.2.2009 se rozloučila Vendulka  se svým milovaným bulíčkem Jackem (Astien Hot Bull), který zemřel  kvůli ledivinovému selhání.
 

 

Obrazek



V psím nebi už jsou oba Jackové, setkali se příliš brzy :o( 

Dozvěděli jsme se, že 2.2.2008 zemřel bráška našeho Lukýnka, "Jack" London ze Světovarské zahrady na vážnou srdeční vadu. Plánovali jsme společné setkání, ale bohužel jsme to nestihli. Moc nás to mrzí, slyšeli jsme na něj samou chválu. Byl to krásný a hodný pes.

Je Tě velká škoda, bráško. Já a Tvoje panička Vendulka na Tebe nikdy nezapomene.
 

Obrazek


Další vzpomínka je věnována báječnému a jedinečnému pejskovi jménem D´oewe Oikea Unalaska. Byl to nádherný sibiřský husky.

Prožil s páníčkem, a od poloviny svého života i s paničkou, dlouhý život, který v závěru poznamenala krutá rakovina. Rozhodnutí pro euthanasii bylo jedno z nejtěžších, které pán ve svém životě udělal. Loučení s Dowíčkem 7.12.2005 bylo smutné a bolestivé.

Obrazek

 

Nikdy na Tebe nezapomeneme....