Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paměť stránek se pomalu plní a protože moje panička potřebuje nechat prostor pro obrázky pohlednic v její sbírce, musí umazat nějaké fotky ze stránek. Ale aspoň něco tu necháváme :o)


 

 

Obrazek
Tento obrázek je pořízen starým mobilem, ale i tak jsou moji páníčci rádi, že ho měli, díky němu mohli zachytit i další chvíle, kdy jsme se spolu zezačátku seznamovali, kdy jsme se spolu mazlili, hráli si, nebo kdy mě učili znát nové věci. Byl jsem mrňousek.





Obrazek

Další staré foto z mobilu... Foceno druhý den poté, co si mě přivezli do nového domova. Dostal jsem krásnou hračku, tygrovaný uzlík s tenisákem, tahal jsem ho po zahradě moc rád. I domů jsem si ho vzal... na koberci z něj bylo móóóc nitííííí a provázkůůů :-)








Obrazek

Páníček mi koupil nový obojek. Jenže byl ještě moc velký, přetahoval se mi přes hlavu, nešel už víc zkrátit, tak mi musel jet koupit ještě ten den další obojek, ještě menší... Ten mi pár týdnů vydržel, až pak jsem si znovu mohl vzít tenhle modrý, klučičí ...






Obrazek

Od malička mám ze všeho nejradši válení, polehávání, lenošení a spaní na gauči nebo na křesle. A hned potom mám nejradši PIVO! Když si páníček nějaké dá, odleje mi do mističky trošku té pěnivé dobroty... to si pak mlaskám :-)








Obrazek


To nejlepší spinkání a odpočívání je ovšem v náručí mého páníčka nebo paničky. Když jsem byl ještě prcek, vešli jsme se spolu na křeslo jedna báseň. Buď spolu, nebo každý zvlášť, ale spolu to bylo a je vždycky lepší :-)




 

Obrazek



Obrazek
 

Míčky od malička byly a jsou moje nejoblíbenější hračka. Můžu se za nimi honit, můžu si je odnést, kam chci, nebo si s nimi hraju jen tak v leže .... hraju a koušu .... až z nich nezbyde nic, jen malá hromádka nějakého materiálu :-)






Na zahradě jsem moc rád, můžu se tam nejen vyvenčit, ale i se vyhřívat na sluníčku, hrát si tam nebo s paničkou cvičit přivolávání a jiné povely.


 

Obrazek