Jdi na obsah Jdi na menu
 



Zde byla možnost nechat nám vzkaz či komentář.

S ohledem na narůstající spam byla možnost přidávání komentářů zrušena.
 

 

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Klabáček

Martina s Víťa ,15. 9. 2019 11:22

Dobrý den chtěla jsem se jen zeptat, toužím po Bulíčkovi už id mala teď jsem se pristehivala k příteli, který není alergicky jako bývalý manžel ale to je vedlejší... Sousedka má Bulika a říkala že pejskovi neprospívá horké léto že ho to ohrožuje na životě právě pro jeho tvar hlavy ale tuto informaci jsem nikde na žádné stránce nenašla a hledám intenzivně.... Děkuji Martina.... Mala.martina20@seznam.cz

Pozdrav

Timík ,Sorbík a Dareček,9. 12. 2011 15:52

Ahoj Lukýnku a paničko...
Jak se vůbec máte.. ?Lukýnek je běloušek stále jako Timík.. určitě.. Co je u Vás nového?
U nás vlastně nový kluk.To nevím jestli víš. Že mám ještě jednoho bulíčího kluka Sorbíka..
Posíláme pusinky na klabák a ozvěte se ..papa teta Renata a hošani ..

Chtěl bych vědět jak správně vybrat štěně

Petr,1. 9. 2011 14:33

Dobrý den chtěl jsem se informovat jak nejlépe vybrat štěně.Slyšel jsem že se dožívají maximálně 7 let je to pravda.

Re: Chtěl bych vědět jak správně vybrat štěně

Katty a Luky,1. 9. 2011 16:47

Dobrý den, Petře, na Vaši otázku není jednoduchá odpověď. Naše kamarádka Vendulka sepsala o bulím zdravíčku moc krásné a přínosné stránky, na kterých najdete ty nejčastější a nejvážnější zdravotní potíže, které toto plemeno trápí, ale také tam najdete seniory, kteří se dožili a žijí stále ve velmi vysokém věku. Doporučuju stránky prohlédnout:
http://www.bulici-jackove.estranky.cz/
A vyberte si štěně od chovatele, který má své chovné psy zdravé, testované na výše uvedené zdravotní potíže a kteří mají předky vysokého věku. Jen to je největší šance na dlouholetého zdravého psího společníka, kterým bulteriér, kterého si vyberete, bude. U nečistokrevného štěněte nebo u potomka po nemocném rodiči můžete očekávat cokoliv, ale zdraví a dlouhý věk by byl spíše překvapením.
Není pravda, že se bulteriéři dožívají sedmi let. Bohužel řada těch, které jsme znali, zemřela i dřív než v sedmi. Ale jsou tu i starší psi v relativné dobré kondici. Lukymu bude v únoru šest a byla bych moc ráda, kdyby tu byl aspoň dalších šest, lépe víc let, díky kterým je náš společný život veselejší, bohatší a lepší, než kdybychom byli bez psa.
Konkrétní chovatelskou stanici Vám nedoporučím, ani nebudu žádnou zakazovat, je jen na Vás, co si o kom zjistíte, ale rozhodně doporučuju osobní návštěvu u chovatele, prohlédnutí podmínek, ve kterých psi žijí, přicházejí na svět a socializují se v prvních týdnech života.

Otík

Andrea,21. 3. 2011 23:39

Opravdu mě natchl článek o Otíkovi až dojal k slzám skoro :(, chudák nemocný a jak byl silný a vysekal se v krásného pejska:) Opravdu hezká stránka chválím!:)

Pozdrav

Daisy,1. 11. 2010 9:05

Máte to tu moc pěkné!!!:o) Snad nebude vadit, když si odkaz na vaše stránky přidám na své:o) Zdraví Klára a Daisy

Re: Pozdrav

Katty a Luky,1. 11. 2010 9:38

Taky vás moc zdravíme!
Vadit nám to rozhodně nebude, naopak - bude nám potěšením :o)

Pozdrav

Wendy+Apu,27. 9. 2010 16:18

Ahoj,
po dlouhé době Vás zase zdravíme... mockrát děkujeme za dárečky, co nám pořád posíláte a taky za pohledy s bulíčkama do sbírky, díky Vám se nám krásně rozrůstá... takže přejeme příjemný podzim a spoustu legrace s Lukýnkem, papa.

pro Zuzanu

Katty,18. 9. 2010 22:04

Zdravím Vás a děkuji za pochvalu.
O Otíkovi ani o nových psech Bártů nic nevím, ale bylo od začátku jasné, že ona s tím jen tak neskončí a že směšné pokuty, které možná dostala, ji v dalším množení a držení psů v nevhodných podmínkách neodradí, stejně tak jako další "chovatele", jejichž jednání však nebylo tak medializováno. U nás je něco špatně: stačí si přečíst několik posledních zpráv z tisku - podřezaný pes, zastřelený pes, utopený pes, pes uvázaný autopásem v lese... a spousta dalších mrtvých utýraných psů, jejichž vrahové zůstanou nepotrestáni nebo jen s minimální pokutou. Zákony jsou tu špatné a neřeší to, co už dávno mělo být projednáno a schváleno...

pozdrav

Zuzana,18. 9. 2010 18:46

Dobrý den. Máte fakt super stránky. Vždy si na nich najdu něco co jsem ještě neprohlédla.Opravdu pěkné. Ta pí.Bártů prý má už zase další psy. Chtěla jsem se zeptat jestli o tom nevíte něco nového. Já ji neznám, ale musí to být příšerní ženská a nechápu, že OÚ v obci kde bydlí s ní přes KHS nebo VS neco neudělá. Mějte se krásně. Zuzana

Csfauna.cz inzerce psů, inzerce zvířat.

Csfauna.cz,30. 3. 2010 20:26

Dobrý den, zveme Vás na chovatelskou a pěstitelskou inzerci Csfauna.cz www.csfauna.cz.

Všechno nejlepší! :)

Lucka a Andy,26. 2. 2010 12:56

Lukýnku přejeme Ti k dnešním narozeninám VŠECHNO NEJLEPŠÍ a ať ještě spoustu let děláš páníčkům takovou radost :) Zdraví a podrbání posílají Lucka, Pavel a Andík. papa

Otík

Pepicek,16. 2. 2010 11:44

Tak jsem si přečetl dnes Otíkův příběh, teda to je hnus tak paní která to dokázala ještě normálně funguje?? teda za tohle bych jí do tý klece na rok nakopal.

Pozdrav

Sorbík a Vlaďka,27. 1. 2010 12:40

Ahojky Luky, zdravíme tebe a páníčky. Jsem taky bulík, skoro 8-mi měsíční a s paničkou koukáme najraději na stránky bulíků. Vy je máte moc pěkné. Přejeme Lukymu hlavně zdravíčko a páníkům taky. Hodně spolu prožitých dní a štěstí na lidi a pejsky kolem vás.
http://sorbon.wbs.cz/
Zdravíme od Domažlic.Haf.

ahojík

Zuzka a Jimík,1. 12. 2009 14:43

Moc pěkné stránečky hafíka. Moc se nám tu líbí. Jen tak dál.
www.pittyjim.wbs.cz

děkuji

Martin Kocurek,26. 8. 2009 9:33

Dobrý den, děkuji za Vaši rychlou odpověď a za odkazy...náš problém spočívá v tom, že jsme si pejska(Nensi)pořídili až Domažlic a chovatelka nám na dálku neporadí, protože by to prý potřebovala vidět...a co se týče veterináře...ten léčil lysinku na hlavě za docela hodně peněz apak jsme se od náhodné majitelky bulíka dozvěděli, že to je normální a nejedná se o alergii ani nic podobného...teď se nám zase osypala jako při kopřivce po celém těle...myslím si, že si dáváme záležet na dobré stravě ap...takže bysme raději mluvili přímo s někým kdo se vyzná a nebude z nás hned tahat peníze...

pro Martina

Katty a Luky ,25. 8. 2009 21:54

Dobrý den, na našich stránkách najdete odkazy na spoustu chovatelských stanic:
https://luke-bullterrier.estranky.cz/stranka/stranky

Z toho, že hledáte chovatelskou stanici s mnoha zkušenostmi, soudím, že chovatel, od kterého máte svého bulíčka, s Vámi jeho zdravotní problémy neřeší. Pokud má Váš bulík zdravotní potíže a stálé komplikace, obraťte se na odborníka a řešte jeho zdraví s veterinářem. Chovatel Vám může poradit, jak krmit, ošetřovat psa běžným způsobem, jak ho vychovávat, socializovat, jak řešit běžné potíže, které čas od času potkají většinu pejsků, jaké doplňky stravy přidávat, ale zdravotní potíže by měl posoudit odborník a léčit je tak, aby se pejskovi ulevilo co nejdřív a pokud možno trvale. Zkuste popsat, o jaké komplikace se jedná, případně se obraťte na bulterier.net do diskuse, kam chodí spousta majitelů a chovatelů bulteriérů a jistě poradí.

chovatelské stanice

Martin Kocurek,25. 8. 2009 21:25

Dobrý den, hledal jsem odkaz na chovatelské stanice bulíků,ale nenašel, mohli byste mi prosím napsat pokud odkaz znáte. Hledám nějakou chovatelskou stanici v Ostravě, nebo okolí...máme bulíka a máme stále zdravotní komplikace, chtěli bychom se zajet poradit ze zkušenými chovateli. Předem Vámmoc děkuji!

pozdrav

Míša a Bonnie,25. 6. 2009 20:29

Zdravím já i Bonnie, pořizuji si bulíka a každý den brozdám po inernetu, dnes jsem narazila na Vaše strnečky a moc se mi líbí :) pohlaďte za mě Lukyho a na oplátku navštivte naše stránečky :)
www.bonnie-little-bull.webnode.cz

Otík

Míša,8. 6. 2009 10:13

Ahoj Katty a Lukýnku, koukala sjem na Otíka :-), je to neuvěřitelné, co dokázal a pani doktroka také.
Posíláme vám pozdrav z podmračené Prahy.
Míša+Samina+Bubu