Jdi na obsah Jdi na menu
 



Zde byla možnost nechat nám vzkaz či komentář.

S ohledem na narůstající spam byla možnost přidávání komentářů zrušena.
 

 

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Ahoj všem

Katty a Luky,14. 1. 2008 18:10

Děkujeme za návštěvu našich stránek a za pochvaly. Všechny vás navštívíme a pozdravíme na vašich stránkách :-)A přijďte se k nám zase někdy podívat :-)

nadpis:)

Stáňa a její smečka,14. 1. 2008 18:08

Ahojky Katko a sněhuláčku:)...tak jsem vám do reakcí na bulíčky přidala další, dnešní, která mě opravdu rozesmála...tak snad vás taky pobaví..pa a pac, pac

Ahoj

Katka (www.koberno.estranky.cz),14. 1. 2008 16:41

Ahoj Katty a Luky!!
musím uznat, že pejsánek je vážně krasavec!!!! a panička že má super udělané webky!! tak zdravíme a přejeme mnoho šťastných chvil. KATKA A BULSMEčKA

Tý jo

Tara a Petra,13. 1. 2008 21:11

...vy tam, ale máte těch stránek :-)

Zdravíme :-)

Tara a Petra,13. 1. 2008 20:02

Ahojky děkujeme za toho ledního medvídka ;-) a chtěli jsme se zeptat jestli si Vás můžeme přidat do oblíbených odkazů?
papa

Pozdrav

Timík a Dareček,10. 1. 2008 19:42

Ahoj Katty a Luky.Děkujeme za pochvalu paničce to vyřídíme.Ona pořád něco vymýšlí,aby bylo čtení pro lidičky bulíkovatý hodně zajímavý.Občas jí něco poradíme,jako třeba,aby vložila více fotek,jak si spolu mi kluci hrajeme,ale panička říká,že se to tam nevejde a že fotky jsou rozlítaný.Nevím co to znamená,ale na některých jsou vidět buď jen uši,nebo jen ocásky.Nevíme,co je na nich tedy špatnýho???Tak snad jednou:-))))) Posíláme pozdrav..

máme tedy stejné zkušenosti

Katty a Luky,8. 1. 2008 10:38

Protože je nás takových víc, založím samostatnou stránku, kde můžete komentovat vaše zkušenosti s veřejností a vašimi bulíky. Bude se jmenovat "Reakce na bulíčky"

To Stáňa hezky napsala!

Timík a Dareček,8. 1. 2008 10:20

Ahojky,zdravíme z Mostu.Přečetli jsme si z dovolením psaní od Stáni,to jak píše,že bulíček je zvláštní pes,je pravda.Je pro normální lidi.Panička nám říká KRASOPSI.A když na ulici opravuje lidi,kteří to slovo řeknou uplně jinak,to jsou potom reakce!
Je to tu super,určitě přijdeme zase.Zdravíme Luka,paničku a všechny zblázněný do těch nejkrásnějších psů na světě:-))))

návštěva na oplátku :)

Stáňa a její smečka AB,7. 1. 2008 22:31

Díky za návštěvu na mých stránkách a hlavně díky, že jsi mi nechala odkaz. Tvoje stránečky jsou moc hezké čtení, psané srdíčkem a láskou k tomu tvému nádhernému sněhuláčkovi. Strašně ráda navštěvuju stránky jiných bulíčků a jejich páníků. A koukala jsem i na Warrantka, no taky nádherný!!! Hodně vyrostl a zkrásněl. A tvůj běloušek fakt taky super! A jak jsem četla ty reakce lidí, se kterými se člověk potká, to já už dávno neřeším, to je všude stejné:) Podobnou tlustou bábu s křivou hubou už jsme taky potkali...já ji jen řekla, že mám tak ošklivýho psa, abych nebyla doma nejošklivější já a že jí bych ho taky doporučila:))) (nikdy!) Bulíček je zvláštní pes se zvláštním zjevem i povahou a není pro každého, jen pro normální lidi. Zatím každý skutečný bulíkář , kterého znám, je suprový člověk....Bulíčkům pac a nazdar!!! a zase se někdy stavte, budu ráda.

pro Lucku a Bakuli

Katty a Luky,7. 1. 2008 16:18

Ahoj holky, moc mě těší, že jste na našich stránkách našli užitečné a zajímavé informace i že se vám stránky líbí. Jakékoliv dotazy ohledně využívání klikeru nebo ošetřování bulíka ráda zodpovím přes mail, tam se toho vejde víc :-) katty-vw@tiscali.cz A samozřejmě si nás můžete dát do odkazů :-)

Jéé

Bakule,7. 1. 2008 11:10

Až teď jsem si všimla, že nás máte uložené v odkazech-MOC DÍKY!!!:-). Fakt je ten, že mnohé stránky Bulíků(jako ta Vaše) jsou zajímavější než Bulterier.cz a jednotlivé chovatelské stanice!!Tak už vážně AHOJ:-)musím pracovat..

Krásný bulíček

Bakule,7. 1. 2008 10:50

Ahoj Luky,
jsi moc hezký bulík a já jsem se Tě chtěla zeptat jménem své paničky jestli by jsi někdy nezašel na procházku?:-) A panička se Tě chce zeptat jestli si může dát Tvé stránky na svůj web. do odkazů?
baki.webgarden.cz
Lucka a Bakuše

pozdrav z Plzně do Mostu

Katty a Luky,7. 1. 2008 6:07

Ahoj Timíku, Darečku a paničko, děkujeme vám za pochvalu, moc nás těší, že se vám naše stráky líbí a příjemně čtou a na oplátku mrkneme i k vám na web :-)

Pozdrav z Mostu

Timik a Dareček www.timik.wbs.cz,6. 1. 2008 22:52

Ahoj Luky,jsi moc pěkný pejsek,moc se líbíš naší paničce.Prý jsi krasavec a šikula.Moc se nám líbí jak Ti panička píše Tvé stránky a moc hezky se čtou.
Přejeme Tobě i paničce,ať jste hlavně zdraví a veselí.Timík +Dareček a panička

Děkujeme, Honzíku

Katty a Luky,4. 1. 2008 22:59

Nedivím se, že stránky pročítáš jedním dechem, když je i já jedním dechem píšu :-) Přidali jsme fotku Jesky do galerie i na titulní stránku, je fakt krásná :-)

Pochvala paničce

Honza V.,4. 1. 2008 19:16

Moc hezké stránky jsi Kačenko Lukymu udělala. Krásně se to čte skoro jedním dechem :o)
Zdraví Honza s Jeskou ;o)

My na vás taky

Katty a Luky,3. 1. 2008 6:52

Ahojky Ivet, Míšo a Warrtíku, jsme rádi,že se vám naše stránky líbí a už se taky moc těšíme, až se zase všichni uvidíme :-)

Už se na vás těšíme

Ivet, Míša a Warrtík,2. 1. 2008 23:39

Ahojky, je to opravdu nádhera a jsme moc pyšní že zde můžeme vycět i to naše zrzavé štěstí!Moc pozdravujeme Lukyho a těšíme se na další venčení :-)

Děkuju za vzkazíky

Katty a Luky,2. 1. 2008 16:52

Jsem ráda, že se vám naše stránky líbí, budu průběžně doplňovat fotogalerii i příspěvky o nových dobrodužstvích, která spolu zažijeme :-) Zdravím nahatou slečnu Chicu s paničkou Kačkou i buličí slečnu Taru s paničkou Petrou :-)

Ahojky

buličí slečna Tara a pánička Petra,2. 1. 2008 14:42

Ahojky...stránky se vám moc moc povedly. Jsou opravdu super :-)
Posíláme pozdravy z Ostravy!!!