Jdi na obsah Jdi na menu
 



Zde byla možnost nechat nám vzkaz či komentář.

S ohledem na narůstající spam byla možnost přidávání komentářů zrušena.
 

 

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

;o)

Ella (Sylva),11. 12. 2008 19:51

Srdečně zdravíme Lukýnka i jeho paničku, moc se nám tyto stránky líbí, jsou plné informací, přehledné a čiší z nich velká láska k Lukýnkovi i bulíčkům celkově. Milá i dojemná jsou videa,taky s Otíčkem. Nakukujeme tu často a určitě (ne jen my) odcházíme s prima pocitem...
Pohodový předvánoční čas přeje Sylva s Ellinkou

Zdravíme

Wendy a Jack,13. 11. 2008 15:11

Ahojky Lukýnku, přišli jsme Vás jen pozdravit a taky pochválit videa, Tvoje i Otíkovo jsou moc hezký, tak se měj krásně, pozravuj páníčka i paničku :o)
www.bulici-jackove.estranky.cz

Pozdrav

Dita www.bulikmajla.estranky.cz,11. 11. 2008 14:14

Zdravím!Máte krásného bulíčka!!!A koukám,že má stejného otce jako naše Majla.Jen jsem se zatím nedočetla odkud jste???Když budete chtít,tak napište na naše stránky nebo na dipi@centrum.cz rádi uvítáme nové kamaráda.Dita

:-)

M_íša,6. 11. 2008 20:44

Ahoj Katty a Lukýnku, tak jsem si u videa Otíka poplakala!!! Moc krásně uděláné!!!!
A to Tvoje běloušku je taky moc moc krásné!!!!
Mějte se krásně ubrečená Míša+Sam +Bubu

Pozdrav

Bruno,5. 11. 2008 12:27

Ahoj, Luku, máš super stránky, moje panina se taky o cosi pokouší, ale zatím se moc nedaří. Je fakt, že nemá teď tolik času (a bohužel ani vědomostí). Já jsem bílý boxer, jsou mi čtyři roky, s paninou bydlím od jara, adoptovala mě z útulku. Mám ji rád, a vidím, že o na mě taky. Tak už si občas dovolím nějakou lumpárnu, aby se nenudila. Až budou moje stránky ke koukání pošlu Ti odkaz. Zatím Tě moc zdravím a Tvoje lidi taky.

..dobrá zpráva..

F&F,3. 11. 2008 7:57

Doulho jsme čekali na aktualizaci a tahle nás moc potěšila, když to sledujeme, je to prostě zázrak, jak se s tím osudem, kterej mu ta "husa" nastavila dokázal poprat..Moc pěkná zpráva na začátek dne a týdne..mějte se krásně a Lukymu zdravíčko :-) jezevčí kluci

zdravíme

Hedvika,27. 10. 2008 15:44

Ahoj...po přečtení vašeho článku o Lukym se mi hned vybavil náš bulík Joe, je úplně stejnej,jen místo pod záclony leze pod kytky a do sena a tam "zamrzá" :o) Luky je krásnej pejsek,tak ať je hlavně zdravej!

Hedvika www.joesstar-bullterrier.cz

pozdrav pro M_íšu, Bubu a Samíka

Katty,24. 10. 2008 7:07

Ahoj Míšo, posíláme pozdrav z Plzně :o) Naše zoubky vypají pořád skvěle, Luky hlodá momentálně velkou hovězí kost, čistíme dětským prstovým kartáčkem namočeným v heřmánku nebo jen v teplé vodě, dásně jsou krásně růžové, zdá se, že jsme to zvládli. Určitě vyplachujte poctivě dál, úsilí za to stojí. Kamarádka mi doporučila dásně potírat vatičkou namočenou v ředěném Florsalminu, to je kloktadlo se šalvějí s desinfekčním účinkem, můžete to taky zkusit.

Mějte se krásně, hezký víkend přejí Katty a Luky

pozdrav z podzimní Prahy

M_íša,22. 10. 2008 18:52

Ahoj Lukýsku a Katty, posíláme Vám pozdrav z matičky Prahy :-). Co zoubky? My jsme trochu ve vyplachování polevili, musím to zase napravit.
hezký zbytek dne.
Míša+Sam+Bubu

ahoj Míšo, Samíku a Bublo!

Katty a Luky,22. 9. 2008 20:08

Ahojky vám všem, děkujeme za pozdrav a jsme rádi, že má Bubla popáleniny zahojené :o) Luky má zoubky taky už naprosto v pořádku, hlodá buvolku, s dentahračkou se vyřádí, ta pořád drží, čistíme zoubky prstovým kartáčkem, dásně taky otírám vatičkou namočenou v řepíku, kéž by to tak zůstalo na hooodně dlouho :o) Až půjdu kolem řeznictví, poptám se na morkovou kostičku, abych mu udělala radost a aby se zase dostal k něčemu pořádně tvrdýmu a dobrýmu.

Mějte se krásně a buďte všichni co nejvíc fit :o)

pozdrav z Prahy

Míša,22. 9. 2008 19:55

Posíláme pozdrav Lukymu a paničce :-) z Prahy.
Hlásíme, že Bublina má tělíčko zahojené a ještě trochu zasypáváme tlapičky. Doufám, že jednou budou bulíci jako ona - "nezmaři" a zase se jim navrátí zdravíčko!
Jak Luky a zoubky?
Hezký zbytek dne, hudlana pro klabánka :-)
Míša+Sam+Bubu

prostě bulík

Katty,9. 9. 2008 22:54

Úplně ji vidím, jak hlava nehlava běží za klacíkem... Luk jednou takhle uháněl za míčkem a naboural hlavou do betonové desky zakrývající studni, to byla rána :o( Ale popáleniny jsou horší, zvlášť na tak citlivých místech, chudinka Bubla, snad se jí to brzy zahojí. Pofoukej jí to i za nás. Dobrou noc vám všem.

Bubla

Míša,9. 9. 2008 21:29

Děkujeme, prý skočila za klacíčkem do doutnajícího ohniště( páníčke neohlídal, když si opékal buřtíky ) Má popálené nožičky, julinku a bříško. Udělaly se jí ošklivé puchýřky a nechtějí se moc hojit. Vt říkal, že už jí to nebolí a že prý bulíci tolik bolest neprožívají....asi mi chtěl utěšit ( ale nenaříká, baští a vrtí ocáskem ). Mějte se moc krásně a pohlazení pro klabánka, papapa

Ahojky Míšo a Samino a Bublo :-)

Katty,9. 9. 2008 20:40

Luky už má pusinu zahojenou a dostává i pevnější dobroty na kousání. Objednala jsem tu dentahračku, ale ještě nepřišla. Jsem ráda, že se Ti podařilo odstranit Samíkovi trochu kamene, dovedu si představit, že to nebylo vůbec jednoduché a že se mu to ani trošku nelíbilo. Ale je to pašák :o)

Co se stalo Buble, popálila se? Pád do ohniště zní hrůzostrašně, snad bude brzy v pořádku. Držíme palce a posíláme jí velké pohlazení, Samíkovi samozřejmě taky !!!

Ahojky

Míša,9. 9. 2008 16:04

Zdravíme Lukyho a paničku :-)
Hrála jsem si doma na vt a podařilo se mi dostat Samině trochu zubního kamene dolu a pravidelně vyplachujeme tlamu řepíkem, zatím to vypadá slibně. Jak Lukýnek a zoubky? zabraly ty antibiotika? Jinak nám spadla Bubla do ohniště, tak mám zase trápení. Včera jsem byla s ní na vt...dostala pigárko, antibiotika a mastičku. Mějte se moc hezky, papapa Míša+Bubu+Sam

zoubky

Monika,5. 9. 2008 2:08

Ahojky všichni, co milujete bulíčky. Katty, máte krásný stránky a stejně krásnýho medvídka. Také mám buličku a z trápení Otíka mi bylo strašně smutno. Kéž by ho už čekalo jen dobré. Co se týče zoubků - tak tu barevnou hračku -gumovou, žužlací vlastníme a spíš ji využíváme jako hračku na házení - jako žužlavka moc neuspěla. Jinak jsme ji koupili tady v Plzni, Zbrojnická ul., MVDr.Herynk (asi 178,-). Jinak zoubky si udržujeme sami, cca za 10 dní pouze psí zubní kartáček a vlažná voda a zmineralizované tenké vrstvičky, většinou těsně u dásně, opatrně seškrábneme "drápkem" , který je na to spešl určen - koupili jsme si ho na veterině (už ho mám dlouho , něco přes 300,-), a nemá to chybu. Lukýskovi pusu na klabonos a možná bysme se mohli sejít na procházku.
Pozdrav všem - Monika a žíhaná bulča Bára

zoubky

Míša,1. 9. 2008 20:13

Samík buvolky nesmí, páč si je rve do krku a já je pak musím tahat ven. Hračka vypadá dobře, počkám co bude povídat Lukýnek a pak jí opatřím taky. Hlavně, aby něco vydržela :-)))))Hudlana na bulíčí klabáček
:-).

zoubky

Katty,1. 9. 2008 19:22

Ještě psala Vendulka o hlodání buvolích kostí a jiných žvýkacích hraček pro pejsky... Luky umí buvolku oloupat po vrstvičkách - opět jen předníma zubama - taky ho pozoruju a občas i asistuju a snažím se mu kostičku pootočit, ale on si ji vždycky vrátí tak, jak byla :o)))

Ještě nám kamarádka doporučila tuhle hračku, mám ji objednanou, tak uvidíme, jak se bude Lukymu líbit. Teď má klid, ale až se mu pusinka zahojí, tak mu jí dám a budu koukat, jak jí opracovává :o)

http://vltava2000.cz/psicentrum/goodsdetail.asp?strGoodsID=6102

Samíka i Bublinu moc zdravíme :o)

zoubky

Míša,1. 9. 2008 19:05

Děkuji za odpověď, tak to taky vyzkoušíme :-)
Já Samině taky morkovou kost dávám ale přesně jak říkáš - na stoličkách to vidět není. Sam to taky drtí předníma, pozorovala jsem ho :-)))))
Hezký večer

zoubky

Katty,1. 9. 2008 17:31

Ahoj Míšo, veterinář doporučil enzymatickou zubní pastu, která se jen nanese na zuby a nečistoty "vyšumí, rozloží", a kamarádka doporučila toto:

http://www.altercan.com/zubydasne/Alfavet-Dentisan-Home-Care.html

Ještě jsme to nevyzkoušeli. Co se týče přírodnosti téhle medicínky, tak píšou, že obsahuje mj. i rostlinné oleje a mastné kyseliny. Věrka radila Hills granulky proti zubnímu kameni a Vendulka zase morkovou kost. Morkovou kost jsme vyzkoušeli a přední zuby má Luky jako perličky, ale zadními nic nekouše :o(

PS: Otíček vypadá opravdu skvěle, taky z něj mám obrovskou radost :o)